Summer in Athens #5 | Θερινός Κινηματογράφος ΘΗΣΕΙΟΝ


     Στο μυαλό όλων μας το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με νησιά, βόλτες σε παραλιακά μέρη, τον ήχο των κυμάτων να σκάνε πάνω σε βράχια και βράδια σε ταβέρνες. Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε το καλοκαίρι και αυτό είναι ο θερινός κινηματογράφος.
     Η πρόταση μου για το τελευταίο άρθρο της σειράς <<Summer in Athens>> είναι ταινία σε θερινό σινεμά. Όχι όμως σε οποιοδήποτε σινεμά αλλά στο 《ΘΗΣΕΙΟΝ》. Ο θερινός κινηματογράφος 《ΘΗΣΕΙΟΝ》δε σου δίνει την δυνατότητα μόνο να παρακολουθήσεις ταινίες κάτω από το φως του φεγγαριού αλλά να έχεις και για θέα την Ακρόπολη.

     Από Πέμπτη 24 Αυγούστου μέχρι Τετάρτη 30 Αυγούστου παίζει η ταινία "Touch of Evil / Το άγγιγμα του κακού" και από Πέμπτη 31 Αυγούστου μέχρι Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη θα παίζει η ταινία  "Me Despicable 3 / Εγώ, ο απαισιότατος 3". Υπάρξουν καθημερινά δύο βραδινές προβολές, με την πρώτη να είναι, ανάλογα την διάρκεια της ταινίας, 20:45-20:50 και η δεύτερη 23:00.
Επιπλέον πληροφορίες 

Διεύθυνση: Απ. Παύλου 7, Θησείο
Τηλέφωνα: 2103420864, 2103470980
Εισιτήρια: Πέμπτη έως Δευτέρα 8,00€ , φοιτητές & άνεργοι 6,00€. Τρίτη και Τετάρτη γενική είσοδος 6,00€.
http://cine-thisio.gr/
   
     Ελπίζω να περάσατε όλοι σας ένα ωραίο, ξεκούραστο καλοκαίρι και να είσαστε έτοιμοι και γεμάτοι ενέργεια για τον χειμώνα που πλησιάζει! Να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που σας αρέσουν χειμώνα καλοκαίρι και να μην αφήνετε ούτε μια μέρα να περνάει χωρίς να ανακαλύπτετε κάτι καινούργιο.

Γράφει η Άννα Πάντο 

AfternoonSmilesTeam