Colour Day Festival 2017


    Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival μας καλεί στις 17 Ιουνίου να δώσουμε χρώμα στον γκρίζο ουρανό της Αθήνας. Φετινός παρουσιαστής είναι ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, οπότε όλοι περιμένουμε, πέρα από έναν χρωματιστό ουρανό και υπέροχη μουσική, ενα φεστιβάλ γαμάτο γέλιο. 

    Τις εντυπώσεις φέτος κλέβει το Trailer του φεστιβάλ καθώς επίσης και το μήνυμα που θέλει να περάσει το σύνθημά του. Ένα βίντεο όχι και τόσο "απλό" όμως με ένα μήνυμα λιτό, σαφές και άκρως δυνατό για όλους μας. Είτε εισαι fan είτε όχι αξίζει να το δεις!

    Το Colour Day Festival 2017 μας ρωτάει τι χρώμα έχουν τα όνειρά μας και μας παρακινεί να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει στον κόσμο στον οποίο ζούμε και να του δώσουμε το δικό μας χρώμα. Μας προσκαλεί λοιπόν να κάνουμε ένα μικρό βήμα για αυτή την αλλαγή βάφοντας πολύχρωμο τον ουρανό, βάζοντας ο καθένας το χρώμα των δικών του ονείρων για να διώξουμε όλοι μαζί το γκρίζο από την ζωή μας.

    Σε έναν κόσμο γεμάτο γκρίζο, εσύ επιλέγεις το χρώμα των ονείρων σου. Εσύ είσαι αυτός που δημιουργεί τα θεμέλια ενός ισχυρού μέλλοντος. Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Αρκεί να καταλάβεις πως όλα είναι στο χέρι σου. Φτιάξε έναν νέο κόσμο, όπως ακριβώς τον θέλεις εσύ. 
    
    Γιατί μπορείς. Γιατί ο κόσμος, είσαι εσύ. Βάλε χρώμα στη ζωή σου. Βάψε το μέλλον της ανθρωπότητας, με τα όνειρά σου. Μη ξεχνάς. Εσύ ορίζεις τι χρώμα θα έχει η ζωή σου. 
    
    Πάλεψε για τα όνειρά σου. Γίνε ο βασιλιάς των ονείρων σου!

Δείτε το Trailer εδώ:  https://youtu.be/eeGA3FaEXbc

Μάθετε περισσότερα για το Colour Day Festival εδώ:  https://www.colourdayfestival.com/el/stage/sample-page.html

 Γράφει η Άννα Πάντο 

AfternoonSmilesTeam